Despre Ciprian Pop

 Numele meu este Pop Ciprian și sunt fondatorul Academiei de Trading.
Sunt trader profesionist atestat si am o experienta de peste 11 ani in acest domeniu in care am cunoscut atat esecul cat si succesul.
De aceea pot sa iti vorbesc deschis, ca de la om la om si sa te inteleg inca de la inceput pentru ca si eu am fost ca tine:  am avut aceleasi intrebari, provocari si aceleasi emotii pe care le intampina orice trader la inceput de drum !
Avem o comunitate de peste 4100 oameni dedicati tradingului si investitiilor, care si-au propus sa invete corect cum sa poata face aceasta activitate intr-un mod profesionist.
Unii dintre ei , care deja au parcurs cele 4 luni cu noi, si-au propus sa faca parte din cei 1-2% traderi care intradevar vor traii din acest domeniu transformand un hobby intr-o afacere pe termen mediu-lung si inregistrand  rezultate demne de traderi institutionali ca procentaj de castig si de gestiune a riscului de capital.
 Am format aceasta comunitatea unde oferim suport teoretic și practic traderilor care își doresc să lucreze profesionist dorind sa fie constanti, dorind sa faca lucrurile asa cum au invatat.
Îmi dezvolt afacerea in mediul online și vreau sa te ajut și pe tine să fii un Trader de Succes.
Iubesc aceasta industrie și îmi place să îi ajut pe cei care își doresc să se diferentieze de mediocritatea din piata. De aceea webinariile noastre au stabilita doar ora la care incepem nu si ora la care inchidem sesiunea. Cel mai lung webinar live a avut o durata de peste 6h unde impreuna cu membrii Vip am dezbatut scenarii de trading bazate pe teoria predata in sesiunile noastre!